FILOSOFIA, EMPRESA I GARANTÍA

La filosofia de La Cusitora

La virtut d’una peça de roba és que sigui realment confortable i al mateix temps millori la nostra imatge.

Amb aquesta filosofia neix l’any 2009 La Cusitora amb un equip de professionals competents dedicats a  posar a punt la nostra roba i imatge.


L’empresa


La Cusitora és una empresa d’arranjaments de roba que actualment concentra la seva activitat a diferents ciutats de Catalunya. Les nostres botigues són l’element principal on es desenvolupa la  proposta de servei: Tenim molta cura amb la decoració i ambientació de les  botigues per tal de que siguin el més elegants, còmodes i agradables possible. Intentant conjuntar la calidesa dels tallers dels sastres anglesos amb un disseny atractiu.


Els nostres serveis inclouen des dels arranjaments més simples fins a treballs de modisteria / sastreria que requereixen mans expertes, sempre realitzats amb la major qualitat i el menor temps possible.


Estem convençuts que una màxima qualitat del servei de costura juntament amb una atenció al client excel·lent són la clau de l’èxit . Per aquest motiu concentrem molts esforços en trobar  professionals experts en costura i en el tracte amb el client.


Garantia

Garantia de satisfacció 100%: La nostra garantía és directa. Si no queda satisfet amb algun dels nostres arranjaments: el repetirem sense cost fins que li agradi o no pagarà per ell. Un client satisfet és el nostre principal objectiu.

La Cusitora

©2020 by La Cusitora.